Verzendinformatie

Verzend/bezorgkosten: €4,25

Gratis verzending vanaf €100 in Nederland.
Gratis verzending  vanaf €150 in België.

De bestelling wordt binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd. Uitgezonderd feestdagen, speciale dagen en vakantie dagen.

Wij versturen de bestellingen met PostNL/My Parcel.

Indien de geadresseerde niet aanwezig is, wordt de bestelling bij de buren aangeboden. De geadresseerde ontvangt een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer de bestelling afgeleverd is. Indien afgeven bij de buren niet lukt of niet gewenst is, laat dit dan even aan ons weten. Als aflevering uiteindelijk niet mogelijk is, kan de geadresseerde binnen 1 week de zending op het Postkantoor afhalen.

Buitenland binnen EU

Woont u in het buitenland dan kunt u ook bestellen via onze website. De betaalmethodes zijn dan via Overschrijving of PayPal of Sofort banking. Geld overboeken gaat via BIC en IBAN codes. Wij zullen u alle codes en verzendkosten informatie via de bestelbevestiging toesturen, zodat de bestelling afgerond kan worden.Voor bestellingen buiten EU, graag contact opnemen via de mail: info@somuch.nl.

Retouren

Na levering van het door u bestelde product heeft u een bedenktijd van 14 dagen waarbinnen u het product kan retourneren. Voor het retourneren gelden enkele voorwaarden.

  • Ruilen voor iets anders of een andere maat.
  • Bestel het artikel opnieuw in de webshop.
  • We sturen deze dan naar u toe.

Wel zijn genoodzaakt om verzendkosten te rekenen voor het op nieuw toe sturen van een bestelling .Dit bedraagt €4,25 per zending in Nederland. De kosten voor het verzenden naar het buitenland zijn dan €7,95.

Geld retour

U stuurt de artikel(en) retour en ontvangt het betaalde bedrag terug op uw rekening. Let op: Bij het terug sturen van een gedeelte van de bestelling, betalen we geen kosten terug. Het geld zal binnen 14 werkdagen worden teruggestort. De kosten voor het terugsturen van het retourpakketje is voor eigen rekening.

Badmode, ondergoed, panty's en mondkapjes kunnen niet worden geruild vanwege hygiëne reden. Bij retouren graag u aankoop bon/factuur bijvoegen. Wij kunnen dan de retour sneller behandelen.

Kijk voor de volledige voorwaarden voor verzending en retourneren bij onze Algemene Voorwaarden.

© 2015 - 2021 SoMuch.nl | sitemap | rss