Menu
EUR
Laatste blog 2022

Laatste blog 2022

Door: Binnie Reacties: 0

Laatste blog van 2022

We begonnen het jaar met een winkel die dicht was, wederom een Lockdown door Corona.

Fijn was het dat ik van de 1e Lock Down geleerd had. Leuk was anders, maar je gaat dan een soort van automatische piloot aanzetten, voor zover dat lukte natuurlijk.

Veel van mijn klanten leefden ontzettend mee en van alle kanten kreeg ik steun om maar niet op te geven. Nu ben ik een geboren door zetter en geef nooit snel op.

De winkel moest worden opgeruimd, de voorraden geteld en de nieuwe collectie kwam al 2e week januari binnen. King Louie is altijd zo mooi en op tijd, ook dit seizoen weer.

Daar begonnen we dus mee en de laatste sale items uitzoeken en die gaan er elk jaar op 1 febr. uit en naar het magazijn.

En dan is de winkel weer gewoon open heerlijk, want dat is toch ook het fijnste, wel met maatregelen nog, maar ook dat went.

De collecties komen binnen en al snel hangt de winkel vol en lijkt het fleurig met heel veel kleur. Het is net of de zomer ineens binnenkomt met al die mooie kleuren.

Heel veel leuke klanten komen in de loop van het jaar naar de winkel, ook veel die altijd alleen online kopen, weten de weg naar de winkel te vinden. Ik blijf dat zo fijn en bijzonder vinden dat men de moeite neemt om naar Heerenveen te komen, speciaal voor SoMuch Fashion. Ik ben zo blij met al die leuke gezichten doe dan blij en met een mooie tas vol de deur uit gaan. En natuurlijk ook als je gewoon even gezellig langskomt.

De maanden vliegen voor bij en we hebben een vet mooie zomer en ook nazomer dit jaar.

Wat een temperaturen zeg, zweet stond flink op de bovenlip. De Airco hebben we 1x aangehad omdat het anders zo tropisch was. Boven de 35 graden was best ehh warm hoor.

Het moet ook leuk zijn om te passen in plaats van het zweet dik op je voorhoofd.

De vakanties staat in juli alweer voor de deur. Doordat ik geen extra personeel heb, waren we voor het eerst eigenlijk een dikke week gesloten. Even de rust opzoeken en geen zorgen over van alles, HEERLIJK even. Iedereen knapt daarvan op.

Lang leve de webshop, daar kon toch nog lekker 24/7 besteld worden.

De maanden na de zomer werd het spannend, komt alles binnen?

Komt het überhaupt binnen? Er was zoveel onrust overal, ook bij mijn leveranciers, hun leveranciers etc. De voorraden waren beperkt en de grondstoffen steeds minder beschikbaar. De hele grote ketens kopen alle grondstoffen op en omdat er al veel minder is door alle omstandigheden zoals Corona en de crisis en oorlog in Europa, te weinig personeel overal in de wereld, tja dan wordt het pittig soms.

Als jullie door de winkels lopen of online kijken, merk je daar minder van, dan wanneer je er middenin zit. Het was in het begin wel fijn dat het nog steeds fijn weer was, een heerlijke na zomer of MID Summer zoals veel het ook noemen.

De wintercollectie zaten mooie leukerds bij en ook nu kun je nog even shoppen in de WINTERSALE!

De laatste leveringen kwamen eind november pas binnen (oepsie laat he)

Het was een fijn jaar en we zijn er blij mee.

En dan nu zijn we al in de laatste week van December, echt het jaar is om voordat je het weet.

Iedereen heeft zijn of haar zorgen dit jaar gehad of nog steeds.

Het is zorgelijk voor de komende maanden en het blijft een uitdaging om alles weer zo positief mogelijk te benaderen. Ik ga er van uit dat het weer een mooi jaar gaat worden.

Er is veel leuks ingekocht en de kleuren zijn SUPER leuk weer.

Kom gezellig langs of shop online op www.somuch.nl

Ik gun jullie alle liefde, geluk en gezondheid en hoop dat ik weer velen blij mag maken met een stukje positiviteit, in 2023 al was het maar in de vorm van een stukje aandacht, leuke kleding en heel veel liefs.

Pas goed op jezelf en iedereen om je heen!

En kijk ook eens naar iemand die eenzaam is en misschien ook wel wat aandacht wil.

Liefs Binnie

 

 

 

 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de leukste kortingen.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!