Menu
EUR
  • Fysieke winkel in Heerenveen
  • Persoonlijk contact
  • Unieke collecties

Verzenden & retourneren

Verzendinformatie

Verzend/bezorgkosten: €4,95.

De bestelling wordt binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd.(ma-za) Uitgezonderd feestdagen, speciale dagen en vakantie dagen. Heb je artikelen besteld met verschillende levertijden, dan wordt de gehele bestelling in één keer verzonden als alle artikelen op voorraad zijn. Hou er rekening mee dat vooraf betalen via bankoverschrijving 1 tot 2 dagen extra verwerkingstijd behoeven voordat de bestelling kan worden verzonden

Indien de geadresseerde niet aanwezig is, wordt de bestelling bij de buren aangeboden. De geadresseerde ontvangt een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer de bestelling afgeleverd is. Indien afgeven bij de buren niet lukt of niet gewenst is, laat dit dan even aan ons weten. Als aflevering uiteindelijk niet mogelijk is, kan de geadresseerde binnen 1 week de zending bij het Postkantoor afhalen.

Buitenland binnen EU

Woont u in het buitenland dan kunt u ook bestellen via onze website. De betaalmethodes zijn dan via Overschrijving, PayPal of Sofort banking. Geld overboeken gaat via BIC en IBAN codes. Voor bestellingen buiten EU, graag contact opnemen via de mail: [email protected].

Kosten retour sturen

Na levering van het door u bestelde product heeft u een bedenktijd van 14 dagen waarbinnen u het product kan retourneren. 

Wilt u het ruilen voor iets anders of een andere maat? Bestel het artikel opnieuw in de webshop. We sturen deze dan zo snel mogelijk naar u toe.

We zijn genoodzaakt om verzendkosten te rekenen voor het opnieuw opsturen van een bestelling. Dit bedraagt €4,95 per zending in Nederland.

De kosten voor het verzenden naar het buitenland zijn vanaf €8,95.

Retour aanmelden

U kunt uw retour aanmelden via Mijn Account. 

Geld retour

U stuurt de artikel(en) retour en ontvangt het betaalde bedrag terug op uw rekening. Bij het terugsturen van een gedeelte van de bestelling, dan rekenen we als nog de verzendkosten mochten er geen verzendkosten voor betaald zijn. Het geld zal binnen 14 werkdagen worden teruggestort.

De kosten voor het terugsturen van het retourpakketje zijn voor uw eigen rekening.

Producten die niet retour kunnen

Badmode, ondergoed, oorbellen en panty's kunnen niet worden geruild vanwege hygiënereden.

Retour adres

SoMuch Fashion
Wettertoer 17
8442PC Heerenveen

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!