Menu
EUR
Dé trends voor nazomer 2022

Dé trends voor nazomer 2022

Door: Binnie Reacties: 0

De maanden september en oktober blijven lastig. We hebben al vaker een prachtige nazomer gehad, dus wellicht zit dat er dit jaar ook weer in. Voor korte jurkjes is het misschien weer net iets te koud en voor wollen truien is het weer net iets te vroeg. 

Maar dat betekent niet dat je er in de nazomer niet stijlvol bij kunt lopen. Ben je benieuwd welke fashion trends we weer terug zien van 2022 en welke nieuwe trends je kunt verwachten? Lees dan snel verder.

Kleuren
Veel zwart en veel donker bruin? Dan is het snel tijd voor verandering. De nazomer trends worden gedomineerd door rustige aardetinten en wij snappen heel goed waarom. Die rustige tinten kun je gemakkelijk combineren met andere prints en kleuren.

Combineren doe je dan niet met andere rustige kleuren. Nee niet... We gaan het dit jaar combineren met felle kleuren zoals magenta, Fel blauw of knal groen. De mogelijkheden qua combineren zijn eindeloos en deze trend lijkt voorlopig niet te verdwijnen.

Printjes
Zeg je printjes, dan zeg je Blutsgeschwister. Ook daar zien we veel printjes. Van streepjes, bloemetjes, lijnen, en ga zo maar door. En met de rustige aardetinten als basis qua kleur, kun je ook hier weer eindeloos combineren.

Broeken
Vorig jaar zagen we ze al veel, maar ook dit jaar komen de broeken met wijde pijpen weer terug. Tante Betsy heeft al een sneak peek gegeven van hun herfst/winter collectie en ook daar zijn ze te zien. In mooie stoffen en gecombineerd met een mooie blouse. Laat het najaar maar komen!

Bekijk hier de sneak peek van Tante Betsy.

Jurken
De jurkjes voor de warme dagen kunnen weer naar zolder en de jurken voor de koudere dagen kunnen weer in de kast gehangen worden. Maar vergeet niet dat je sommige zomerjurkjes ook prima aan kan tijdens wat koudere dagen. Panty of legging aan en dan ben je zo klaar voor de nazomer.

Zomerjurkjes zijn vaker wel wat feller qua kleur. Twijfel je over de kleur van je zomerjurkje? No worries. Met felle kleuren zit je voor 2022 helemaal goed. Ga bijvoorbeeld voor oudroze of voor klassiek roze. Geen paniek, dat zuurstokroze zien we dit jaar minder veel terug. 

Leer
Terug van weggeweest.. leer. Wat dacht je van een korte of lange jurk helemaal gemaakt van leer? Leer is lekker warm voor de koudere dagen en je ziet er ook nog eens gelijk heel stijlvol uit. En leer kun je altijd gemakkelijk combineren met andere stoffen en kleuren. 

Zie jij nog andere trends voorbij komen? Laat het ons gerust weten! 

In de winkel en online hebben we natuurlijk nog genoeg leuke items voor de zomer. In Nederland weten we natuurlijk nooit wat voor weer we krijgen. Dus neem gerust een kijkje bij de sale. Kun je niet wachten tot de nazomer? We hebben al diverse leuke items online staan.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de leukste kortingen.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!