Menu
EUR
Voorjaarstrends 2024 bij SoMuch Fashion

Voorjaarstrends 2024 bij SoMuch Fashion

Terwijl de winter nog in volle gang is, kunnen we niet wachten om je alvast mee te nemen naar de voorjaarstrends van 2024. Een klein deel van de eerste voorjaarscollectie hangt al in de winkel en staat online. King Louie is het merk waar we als eerste een voorproefje van kunnen geven voor dit voorjaar.  

Kleuren
Groen neemt de hoofdrol in de voorjaarstrends van 2024 en King Louie doet hier vrolijk aan mee. We zullen alle kleuren groen voorbij zien komen, van acid green tot legergroen, maar de favoriet zal waterkers- of pistachegroen worden. Deze tinten brengen een frisse wind in de collectie. Online staan al enkele toffe items, waardoor je nu al een groene touch aan je garderobe kunt toevoegen.

Met de kleuren abrikoos en rood komt er wat warmte in de collecties. Ook koningsblauw en lila komen terug in de voorjaarscollectie. 

Shop voor het voorjaar
Terwijl we nu nog genieten van winterse temperaturen, nodigen we je uit om een sneak peek te nemen in onze webshop. De collectie zal steeds verder aangevuld worden, ook met andere prachtige merken. Dus houd onze website in de gaten voor de laatste updates en toevoegingen. 

Bekijk hier de nieuwe collectie. 

Tot snel! 

Liefs, Binnie 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de leukste kortingen.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!