Menu
EUR
Vakantieperiode bij SoMuch Fashion

Vakantieperiode bij SoMuch Fashion

Door: Binnie Reacties: 0

Het is bijna tijd voor onze langverwachte vakantieperiode. Vanaf 2 juli tot en met 15 juli 2023 gaan wij er even tussenuit om te genieten van zon, ontspanning en avontuur.

Maar wat betekent dit voor jullie bestellingen? Geen zorgen! We hebben alles tot in de puntjes geregeld.

Bestellingen
Tijdens onze vakantieperiode worden bestellingen nog steeds met veel liefde en zorg behandeld. Hoewel we werken met een beperkte bezetting, doen we ons uiterste best om jouw pakketjes zo snel mogelijk te verzenden. De verwerkingstijd kan iets langer zijn dan normaal, maar we beloven je dat we er alles aan doen om het zo spoedig mogelijk bij jou te laten bezorgen.

Ook voor de fashionista's die dol zijn op onze oudere collecties hebben we goed nieuws. Hoewel ons externe magazijn tijdens de vakantieperiode gesloten is, zullen we je bestellingen zo snel mogelijk klaarmaken en verzenden. Houd er wel rekening mee dat het tot 14 dagen kan duren voordat deze schatten bij jou op de deurmat liggen. Maar we beloven je dat het het wachten waard zal zijn!

Retouren
Nu, laten we het hebben over retouren. Natuurlijk begrijpen we dat je soms je gedachten verandert en een item wilt retourneren. We willen je er echter op attenderen dat de verwerking van retouren en de terugbetaling iets langer kan duren dan je van ons gewend bent. Maar maak je geen zorgen, we doen ons uiterste best om alles zo spoedig mogelijk af te handelen.

Contact
We willen dat je weet dat we je berichtjes via e-mail, WhatsApp en Facebook enorm waarderen. Tijdens onze vakantieperiode is er echter maar één van ons aanwezig om deze berichtjes te beantwoorden. We vragen om je begrip en geduld, aangezien onze reactietijd maximaal 48 uur kan bedragen. We beloven je dat we je berichtje met de grootste glimlach en enthousiasme zullen beantwoorden zodra we terug zijn!

Openingstijden winkel

Dinsdag 4 juli Gesloten
Woensdag 5 juli Open van 10 tot 17 uur
Donderdag 6 juli Gesloten
Vrijdag 7 juli Open van 10 tot 17 uur
Zaterdag 8 juli Open van 10 tot 17 uur
Dinsdag 11 juli Open van 10 tot 17 uur
Woensdag 12 juli Open van 10 tot 17 uur
Donderdag 13 juli Gesloten
Vrijdag 14 juli Open van 10 tot 17 uur
Zaterdag 15 juli Open van 10 tot 17 uur

 

Lieve klanten, we willen jullie bedanken voor jullie voortdurende steun en begrip. Geniet van deze zomer omringd door warme zonnestralen en natuurlijk, prachtige kleding!

Met een dikke knuffel en zomerse groet,

Binnie


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de leukste kortingen.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!